Sétarepülés SkyMilesAir Morava

Nyilatkozat

Skymilesair nyilatkozik, hogy a voucher eredeti áron a kiállítás időpontjától számított egy  naptári éven belül (a voucher jobb alsó részén található  sorszámának első két számjegye a kibocsátás évét, második két számjegye a hónapját jelöli) használható fel.A lejárati időt követően csak új voucher vásárolható meg. A érvényességi időn belül lehet igényelni a voucher felhasználási idejének meghosszabbítást. A voucher maximum 1 naptári évvel hosszabbítható meg különböztet megfizetésével, melynek mértékét meghosszabbításkor a voucher kibocsájtója határozza meg.Az induló repülőtér változtatás jogát fenntartjuk. A repülés lebonyolíthatóságát – pl. időjárás szempontjából – mindig a pilóta határozza meg. Az elmaradt repüléseket más előre egyeztettet időpontban valósítjuk meg. 

Szolgáltatásaink árai kizárólag a repülőgép igénybevételével kapcsolatos költségeket tartalmazzák, de a tőlünk és szándékunktól függetlenül a repülőterek tulajdonosaitól és a jogszabályi szabályozástól (pl. reptér használati illetékek) függő díjtételeket külön kiadásként vagyunk kénytelen felszámítani.

Jelenleg a  felszállási illeték repülőterenként különböző, általában felszállásonként 3.820 Ft+ÁFA.

2012 december 7.-én A Magyar Közlöny 2012 december 7—én megjelent számában került kihirdetésre a légiközlekedésről szóló 1995. évi XCVII.  törvény módosítása.

“A nem nyilvános repülőtér igénybevételét a repülőtér üzemben tartója engedélyezheti. A polgári célú nem nyilvános repülőtér használatáért ellenszolgáltatás kérhető, amelyet a repülőtér üzemben tartója állapít meg és a 72. §-ban említett légiforgalmi tájékoztató kiadványban tesz közzé.”

 

SkyMiles Air Services   •   Váradi Éva   •   Tel.: 06 20 379 1989   •   E-mail: info@skymilesair.com

Tovább az eszköztárra