SkymilesAir Service>Gyere velünk repülni! Sétarepülés és TesztrepülésAjándékutalvány élményrepülésre – egyedi ajándék ötlet

Esküvői vagy szülinapi ajándék ötlet

Ajándékozza az élményrepülés vagy tesztrepülést felejthetetlen élményét felejthetetlen eseményeken és napokon!

A4-es méretű, színes névre szóló ajándék utalványt készítünk, melyet PDF formátumban e-mailben küldünk el Önnek. Értékét banki átutalással előre rendezheti az utalvány sorszámát a közlemény rovatban feltüntetve.
Az érvényes ajándékutalvány az átutalás napjától érvényessé válik, és 1 naptári évig beváltható. Ezt követően csak az aktuális árlista árán tudjuk beváltani a különbözet ráfizetésével.

Megrendelését kérjük email-ben a info@skymilesair.com címre küldje el, a következőket feltűntetve:

  • Repülőgép típus (lehet az ajándékozott által választható is)
  • Repülés útvonal (lehet egyedi útvonal is)
  • Ajándékozott(ak) neve

Az élményrepülés utalvány mintája:

Skymilesair nyilatkozik, hogy a voucher eredeti áron a kiállítás időpontjától számított 3 hónap éven belül (a voucher jobb alsó részén található  sorszámának első két számjegye a kibocsátás évét, második két számjegye a hónapját jelöli) használható fel. Ezt követően csak az aktuális árlistán szereplő áron a különbözet megfizetése után tudjuk beváltani. Az induló repülőtér változtatás jogát fenntartjuk. A repülés lebonyolíthatóságát – pl. időjárás szempontjából – mindig a pilóta határozza meg. Az elmaradt repüléseket más előre egyeztettet időpontban valósítjuk meg.