Sétarepülés SkyMilesAir Morava

Motorosvitorlázó repülés

Motoros vitorlázó repülőgép

A kecses formájú motoros vitorlázó repülőgéppel sem csőrles, se vontatás nem szükséges a felemelkedéshez, saját motorjával száll fel, majd azt kikapcsolva élvezhetjük a vitorlázó repülés csöndes, felemelő élményét. Kitűnő panoráma kabinjának köszönhetően csodaszép látvány tárul elénk a magasból.

Nézd meg rövid filmünket!

http://youtu.be/epAgK8xv5W0

Motoros vitorlázó repülőgép  saját motorjával száll fel, majd azt kikapcsolva élvezhetjük a vitorlázó repülés csöndes, felemelő élményét.

  • Budai hegyek
  • Motoros vitorlázó repülőgépek 2 személyesek. (pilóta + 1 fő utas ).

30 perces program motoros vitorlázó repülőgéppel 34.000 helyett 25.500 Ft. Bruttó*

Áraink 27%-os ÁFA- t tartalmazzák!

Jelenleg a Budaörsi reptéren tudjuk a szolgáltatás nyújtani.

Ha kérdése van hívjon +36 20 379 1989 vagy írjon info@skymilesair.com e-mail címre !

* Szolgáltatásaink árai kizárólag a repülőgép igénybevételével kapcsolatos költségeket tartalmazzák, de a tőlünk és szándékunktól függetlenül a repülőterek tulajdonosaitól és a jogszabályi szabályozástól (pl. reptér használati illetékek) függő díjtételeket külön kiadásként vagyunk kénytelen felszámítani.

Jelenleg a felszállási illeték  felszállásonként  bruttó 2.450 Ft.

2012 december 7.-én A Magyar Közlöny 2012 december 7—én megjelent számában került kihirdetésre a légiközlekedésről szóló 1995. évi XCVII.  törvény módosítása.

“A nem nyilvános repülőtér igénybevételét a repülőtér üzemben tartója engedélyezheti. A polgári célú nem nyilvános repülőtér használatáért ellenszolgáltatás kérhető, amelyet a repülőtér üzemben tartója állapít meg és a 72. §-ban említett légiforgalmi tájékoztató kiadványban tesz közzé.”

A repülés foglaláshoz telefonon egyeztethet időpontot: 06 20 379-1989

 

 

SkyMiles Air Services   •   Váradi Éva   •   Tel.: 06 20 379 1989   •   E-mail: info@skymilesair.com

Tovább az eszköztárra